Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرگروه تعاون و رفاه اجتماعی دانشگاه علامه گفت: پیش بینی من از وضعیت کنونی ایران این است که کشور طی 5 تا 10 سال آینده شکوفا خواهد شد.

مسعود عالمی‌نیسی مدیرگروه تعاون و رفاه اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: زمانی جامعه در شرایط خاصی قرار دارد و همچون جامعه ایران در حال دست و پنجه نرم کردن با آمریکا است، در چنین جامعه‌ای قرار گرفتن در شرایط سخت و پیچیده از ویژگی‌های مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: چند سال گذشته در کلاس‌ها به دانشجویان گفته‌ام ایران همیشه تلاش می‌کند درجه یک و به اصطلاح شماره یک باشد،‌ به دلیل همین روحیه، در مقابل آمریکا قرار می گیرد.

این مدرس دانشگاه تصریح کرد:‌ ایران از صد سال گذشته یعنی از زمان انقلاب مشروطه تا کنون، هیچگاه با ذلت کنار نیامده است و  همیشه دشمن سعی دارد تا ایران را شکست دهد و ما هیچگاه اجازه نمی‌دهیم چنین اتفاقی رخ دهد.

وی بیان کرد:‌ تمام پیشرفت‌های تکنولوژیک، علمی و انقلابی ما یک ریشه دارد و آن این بوده که ما جامعه قوی ایرانی داریم. این جمله براساس یک تحلیل جدی است. همچنین شاید توسعه کشوری همچون ایران ریشه در دولت دارد؛ چراکه به ظاهر دولت بیمارستان،‌ دانشگاه و مراکز مختلفی را تأسیس می‌کند اما اصل موضوع این است که جامعه به  دنبال پیشرفت است و این پیشرفت رخ می‌دهد.

عالمی نیسی اظهار داشت:‌ جامعه ایرانی از صد سال گذشته دارای وضعیتی بوده که ریشه در جامعه دارد. اتفاقی که در دولت‌های مختلف ایران شاهد بودیم،‌ این بود که همیشه قوانینی گذاشته شد تا جامعه را محدود کنند. برای مثال در بحث کشاورزی، زمین ها را از مردم گرفتند و این زمین ها در اختیار دولت قرار گرفت. ما نواقصی در این حوزه داریم. 

وی ادامه داد:‌ برای مثال همه مناطق خوزستان قابل کشت است یعنی سه میلیون هکتار زمین قابل کشت داریم درحالی که کمتر از یک میلیون هکتار زمین کشست شده است. در نهایت اینکه به دلایل قانونی و مقرراتی، منابع طبیعی در اختیار مردم قرار گرفته نمی شود. 

این مدرس دانشگاه خاطرنشان کرد:‌ مردم ایران ظرفیت مناسبی دارند برای مثال در حوزه نانوتکنولوژی که از سال 82 آغاز به کار کردیم امروز جزو پنج کشور اول دنیا شدیم. مردم ایران باید این موضوعات را باور کنند و بدانند که ایران در مرحله خوبی قرار گرفته است.

وی بیان کرد:‌ هویت ایرانی اسلامی ما متبلور می شود و روز به روز خود را بیشتر نشان می دهد. پیش بینی من از وضعیت امروز این است که ایران همچون هواپیمایی می‌ماند که در حال فرود است ولی به یکباره از زمین بلند می شود و اوج می‌گیرد.

این استاد دانشگاه گفت:‌ امروز کشور در این مرحله قرار دارد و ایران طی 5 تا 10 سال آینده شکوفا خواهد شد و این شکوفایی از جنس و مدل خودمان خواهد بود نه آنکه مدل غربی‌ها باشد. شاید برخی‌ها بگویند جنس اینگونه صحبت ها حکومتی است اما فهم من از جامعه کنونی ایران اینچنین است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: علامه طباطبایی دانشگاه رفاه اجتماعی جامعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۳۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین دقیق‌ترین اطلس ماه را منتشر کرد

 به گزارش تابناک، زومیت نوشت: آکادمی علوم چین اطلس جدیدی از ماه را منتشر کرده است که وضوح نقشه‌های دوران آپولو را دو برابر می‌کند و از بلندپروازی‌های فضایی چین و کشورهای دیگر حمایت خواهد کرد.

به‌گزارش نشریه نیچر، اطلس جدید زمین‌شناسی ماه که حاصل تلاش بیش از ۱۰۰ پژوهشگر در طول یک دهه است، علاوه بر اطلاعات اولیه‌ی زمین‌شناسی درمورد سطح ماه، درمجموع، ۱۲۳۴۱ دهانه، ۸۱ حوضه، و ۱۷ نوع سنگ را دربرمی‌گیرد.

نقشه‌های جدید در مقیاس بی‌سابقه‌ی ۱:۲۵۰۰۰۰۰ ساخته شده‌اند. راس میچل، ژئوفیزیکدان مؤسسه‌ی زمین‌شناسی و ژئوفیزیک آکادمی علوم چین می‌گوید: «هر سؤالی در زمین‌شناسی با نگاه کردن به نقشه‌های زمین‌شناسی شروع می‌شود. اطلس جدید ماه منبعی برای کل جهان است.»

 بیش از ۱۰۰ پژوهشگر برای تهیه‌ی اطلس جدید ماه در طول یک دهه تلاش کردند.
جیانژونگ لیو، یکی از رهبران پروژه با اشاره به این موضوع که نقشه‌های موجود از ماه به دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۶۰ برمی‌گردد، می‌گوید: «سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده از داده‌های مأموریت‌های آپولو برای طراحی تعدادی از نقشه‌های زمین‌شناسی ماه ازجمله نقشه‌ای سرتاسری در مقیاس ۱:۵۰۰۰۰۰۰ و تعدادی نقشه‌ی منطقه‌ای با دقت بالاتر از محل‌های فرود استفاده کرد. از آن زمان، دانش ما از ماه بسیار پیشرفت کرده است و نقشه‌های قدیمی دیگر نمی‌توانند نیازهای پژوهش‌ها و اکتشافات آینده ما از ماه را برآورده سازند.»

در سال جاری سه فضاپیما به سمت ماه پرتاب شده‌اند و چین قصد دارد در ماه مه سفینه‌ای را برای جمع‌آوری سنگ‌ها از سمت پنهان ماه ارسال کند. نقشه‌های جدید به کاوش‌های چین و کشورهای دیگر در ماه کمک خواهد کرد.

 
دانشمندان از نقشه‌های جدید ماه برای درک بهتر تاریخ ماه استفاده خواهند کرد.
دانشمندان به کمک اطلس جدید ماه می‌توانند به درک بهتری از تاریخ ماه برسند، منابع بالقوه‌‌ ماه را ارزیابی کنند و مطالعات زمین‌شناسی مقایسه‌ای انجام دهند. این نقشه‌ها همچنین به انتخاب محل مناسب برای ساخت پایگاه‌های تحقیقاتی روی ماه کمک خواهد کرد.

 
اطلس جدید ماه که به دو زبان چینی و انگلیسی در دسترس قرار دارد، با استفاده از داده‌های برنامه اکتشافات ماه چین، به‌ویژه مأموریت چانگ‌ای ۱ تدوین شده است که از مدار، سطح ماه را بین سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۹ بررسی کرد.

 
اطلس جدید ماه با استفاده از داده‌های برنامه‌ی اکتشاف ماه چین تدوین شد.
مشاهدات انجام‌شده روی سطح ماه توسط ماه‌نشین‌های چانگ‌ای ۳ و چانگ‌ای ۴ به‌ترتیب در سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۹ به تأیید صحت داده‌های چانگ‌ای ۱ کمک کرد. تیم تهیه‌کننده اطلس همچنین از داده‌های مأموریت‌هایی مانند GRAIL، مدارگرد شناسایی ماه ناسا و کاوشگر چاندرایان-۱ هند استفاده کرد.

 

پژوهشگران چینی در سال ۲۰۱۲ درحالی‌که به‌دنبال اهداف بعدی اکتشاف ماه بودند، شروع به تهیه‌ی نقشه‌ها کردند.

چین با مشارکت روسیه و بیش از ده‌ها کشور و سازمان دیگر، ساخت ایستگاه بین‌المللی تحقیقات قمری را رهبری می‌کند که قرار است اواسط دهه‌ی ۲۰۳۰ در قطب جنوبی ماه به‌منظور اکتشافات علمی و بهره‌برداری از ماه ساخته شود.

تیم لیو مدتی است کار برای بهبود وضوح نقشه‌ها را آغاز کرده است و نقشه‌های منطقه‌ای با دقت بالاتر را براساس نیازهای علمی و مهندسی تولید خواهد کرد.

در این بین، اطلس تکمیل‌شده در پلتفرم ابری «دیجیتال مون» قرار گرفته است و درنهایت در دسترس جامعه‌ی تحقیقاتی بین‌المللی قرار خواهد گرفت.

 

دیگر خبرها

  • شکوفایی روح، ثمره تربیت معلمان است
  • «خیلی بیل زن هستید، زمین خودتان را بیل بزنید»/ واکنش یک جامعه‌شناس به دعوت دانشگاه‌های ایران از دانشجویان معترض در آمریکا
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند
  • بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر)
  • بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند
  • چرا کاربست‌های پژوهشی در جامعۀ ایران زمینه زدوده هستند؟
  • اعلام آمادگی دانشگاه های ایران برای پذیرش دانشجویان معترض آمریکایی
  • چین دقیق‌ترین اطلس ماه را منتشر کرد
  • اساتید در شکل‌گیری شخصیت انسان‌هایی که آینده جامعه را می‌سازند، بسیار مؤثر هستند
  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است